Woorden met Q en woordgenerator voor Scrabble.

Op ons portaal vind je de langste woorden met Q die gemaakt kunnen worden. Hoe zou jouw kat Scrabble spelen? Katten zijn de wonderbaarlijkste dieren ter wereld… of tenminste de meest memewaardige! Hoewel jouw honden van andere mening zouden zijn, waren het hun spinnende tegenstaanders die het internet veroverden. Sinds we al door katten geschreven gedichten, kattenstaten, citaten van beroemde katten en zelfs katten als kosmische conquistadores hebben, waarom zouden we niet nadenken hoe jouw kat zou spelen als hij een fan van Scrabble zou zijn? Hier is een korte lijst van acties die je gek zouden maken … en ervoor zorgen dat je voor nog een partij met jouw harige vriend verleid moest worden. Ben jij klaar voor de meest abstracte kattenlijst in dit deel van het internet?

1. Hij zou alle varianten van woorden “spinnen”, “aaien” en “kat” vormen, niet noodzakelijk in deze volgorde. De langste woorden met Q in het Scrabble-woordenboek.

Katten hebben echt veel geluk – het Scrabble-woordenboek bevat honderden varianten van deze termen die elementair voor elk denkend wezen zijn. Of misschien heeft het Scrabble-woordenboek geluk dat het deze termen bevat? In ieder geval keuren katten de bevindingen van hun menselijke ondergeschikten genadig goed. Tenminste tot een van hun woorden wordt afgekeurd…

2. Hij zou erop staan dat het woordenboek verkeerd is… zolang er woorden in ontbreken die door hem gemaakt zijn. Met behulp van ons portaal kun je allerlei woorden maken, waaronder woorden met Q en woorden met X.

Oeps… Zo een woordenboek dat de door de katten gemaakte woorden niet bevat, is zeker kapot. Het is onmogelijk dat woorden zoals “verzichvelen”, “etenblikje” of “bizaardingopmuur” niet bestaan. Het is duidelijk dat mensen hebben iets verknald. Of honden. Dat is vast en zeker het doen van honden!

3. Hij zou woorden zoals “hond”, “blaffen” en “apporteren” afkeuren

Dus als een speler die met een kat wilt winnen, zo eerloze woorden zoals “blaffen”, “apporteren” of, kat verhoede, “hond” zou maken, moet hij de onmiddellijke reactie van de kat verwachten. En mocht het woordenboek door een of ander wonder deze vuile woorden bevatten, wel… er zijn nog traditionele overtuigingsmiddelen. Bijvoorbeeld klauwen.

4. Hij zou niet kunnen wachten om blokjes te verwisselen door het geluid van het geschud zakje

Het schudden van een zakje met blokjes kan hypnotiseren. En als je op deze manier een voorsprong op jouw tegenstander kan nemen door het vormen van zo smakelijke woorden als “eten”, “eten” of zelfs “eten”, wel… Als je wilt winnen en de kat van de blokjeswisseling weglokken, bestaat er een manier. De vraag is of je naar de keuken zou willen gaan en de koelkast zou willen openmaken.

5. Hij zou “per ongeluk” blokjes van het bord met zijn staart slaan als hij verliest. Bekijk alle woorden met Q en woorden met X van ons portaal en win een wedstrijd.

Dit was een ongelukje! – zou jouw kat uitleggen. O, was je aan het winnen? Ik wist het echt niet. Misschien gaan we opnieuw beginnen? Maar deze blokjes blijven bij mij. Dat is toch niet mijn fout dat jij het bord kapotmaakte. Of laten we een compromis sluiten – we spelen opnieuw maar de eerste partij heb ik door overgave gewonnen. Je zal geen problemen maken, toch?

6.… en met zijn grote ogen schattig kijkt als zijn tegenstander zijn verlies goed probeert te maken

Mocht er bij ons opkomen om toch problemen te maken, zou de kat zijn tactiek veranderen. In plaats van saaie activiteiten, zoals de punten die nodig te winnen zijn tellen, zou hij gewoon naar zijn tegenstander staren. Elke echte kat weet dat mensen, door zijn lage intelligentieniveau, zeer snel voor deze makkelijke truc vallen. Natuurlijk is het gebruik hiervan een belediging voor zijn waardigheid, maar wat zou je niet doen om te winnen?

7. Eens zou hij een actie binnen vijf seconden doen en daarna zou hij voor een uur het bord bekijken. Met behulp van ons portaal kun je allerlei woorden maken, waaronder woorden met Q en woorden met X.

Katten hebben een hekel aan tijdslimieten. De mensen, als een van nature volgzame soort, accepteren zulke beperkingen maar voor katten werkt dat zo niet. Er is geen kans dat een kat een spel met een limiet van halfuur zou spelen. Als je een snel spel verwacht – de kat zou voor een uur een punt op de muur bekijken dat nu voor hem interessanter is dat de situatie op het bord. En als je intussen een gerecht wilt klaarmaken, zou hij een woord zo snel maken voor dat je bij het fornuis komt. Maken jullie daardoor een pan aangebrand? Wel, met rook gevulde kamers moeten verlucht worden en de luchtverversing vereist opengemaakte ramen. Reken er ook niet op dat de kat nog zijn actie voor de vlucht neemt.

8. Hij zou geen spel afmaken want hij zou zich vervelen en op het bord in slaap vallen

Eerlijk gezegd, je kunt op een kat niet rekenen dat hij enige Scrabble-partij afmaakt. Voor de wedstrijd wordt beslist, zal het nodig zijn om nachtraces met de lampschaduw uit te slapen. En als het bord een perfect slaapplek is… Wel, de kat wist goed dat je volgende dag nogmaals met hem gaat spelen. En mocht je de victorie aan jou willen toeschrijven, vergeet dan niet dat de kat alles ziet. Zelfs als hij slaapt, observeert hij. Grotendeels omdat hij gewoon een kat is. En katten winnen altijd. Zelfs als ze verliezen.